Munka, foglalkozás, hivatás

ACT! Coaching

ACT! Coaching

Uborkaszezon helyett karrierépítés!

2017. július 04. - Szakács Kriszta

Ezúttal egy egészen különleges poszt és kihagyhatatlan ajánlat következik:

Bár most épp nem tombol, de azért minden porcikánkban érezzük a nyarat. Ez két dolgot jelent. Egyrészt nagyon sok szakmában, foglalkozásban most kicsit amolyan „uborkaszezon” üzemmódban döcögnek a munkanapok. Másrészt viszont túl vagyunk az év felén. Ez utóbbi számomra azzal is együtt jár, hogy kicsit monitorozom az év elején kitűzött célokat és terveket, hogy lássam, mit sikerült eddig megvalósítanom, és mi az, amibe bele kell húzni.

Ekkor jött az ötlet, hogy egy kicsit jobban kihasználjam az „uborkaszezont”, és egyúttal egy remek lehetőséget is adjak három nagyon gyors, elsősorban a karrierjével dolgozni kívánó coachee-jelöltnek.

Arra gondoltam, hogy a három leggyorsabb jelentkező személyenként 6 alkalmas ingyenes coaching-sorozatra kap lehetőséget, hogy a nyarat Ti is a céljaitok hatékonyabb megvalósítására használhassátok. Az ülésekre (az első alkalom kivételével) Skype-on is sort tudunk keríteni, így tényleg bárki előtt nyitva áll a lehetőség. A jelentkezők teendője mindössze annyi, hogy a krisztaszakacs@icloud.com e-mail címre elküldik elérhetőségeiket és egy rövid leírást arról, mivel is szeretnének dolgozni, és én felveszem velük a kapcsolatot.

Kérlek, ha Téged most nem is érint ez az ajánlat, de barátaid, ismerőseid körében tudsz olyan valakiről, akinek segíthetek, oszd meg Vele ezt a lehetőséget. Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://act-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr5012640263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása